Ole fua ole maketi ole polyethylene maualuga e tupu ile 2026 fa'ai'uga

O le maketi o le HDPE i le lalolagi atoa na faʻatauina i le US $ 63.5 piliona i le 2017 ma o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le US $ 87.5 piliona i le 2026, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga e tusa ma le 4.32% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.
High-density polyethylene (HDPE) o se polymer thermoplastic faia mai le monomer ethylene faia mai le kesi masani, naphtha, ma le suauu kesi.
O le HDPE o se palasitika felafolafoa'i, e sili atu le gaogao, faigata ma e mafai ona tatalia le maualuga o le vevela.E mafai ona fa'aogaina le HDPE i le tele o fa'aoga ma alamanuia e mana'omia ai le malosi o a'afiaga, malosi sili ona malosi, maualalo le susū fa'asusu ma fa'ama'i.
E tusa ai ma talosaga tau alamanuia, o le maketi HDPE e mafai ona vaevaeina i pusa fagu ma fagu fagu, geomembranes, lipine, polyethylene fesoʻotaʻi ma laupepa.O loʻo faʻamoemoeina o le HDPE o le a faʻaalia le maualuga o manaʻoga i ana talosaga taʻitasi.
Ona o le maualalo o le manogi ma le sili ona lelei o vailaʻau, o le ata HDPE e fetaui lelei mo le faʻaaogaina i meaʻai.E sili ona lauiloa i le faʻapipiʻiina o pisinisi aua ua faʻateleina le faʻaaogaina e gaosia ai oloa eseese, e pei o fagu fagu, meaʻai teuina Containers, ato, ma isi Bale.
O le HDPE o loʻo faʻamauina mo le lona lua sili ona tele o manaʻoga paipa palasitika ma o loʻo faʻamoemoe e tupu malosi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.
O koneteina HDPE toe fa'aaogaina e le gata e mafai ona 'ave'esea ai otaota e le mafai ona fa'aleagaina mai a tatou lapisi, ae fa'asao ai le malosi.O le toe fa'aaogaina o le HDPE e mafai ona fa'asaoina e fa'aluaina le malosi na fa'aaogaina i le gaosiga o palasitika taupou.A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le fua fa'atatau o palasitika i atunu'u atia'e e pei o le United Kingdom, le Iunaite Setete ma Siamani, o lo'o fa'amoemoe e fa'atupula'ia le mana'oga mo le toe fa'aaogaina o le HDPE.
O le itulagi o Asia ma le Pasefika o le maketi sili ona tele o le HDPE i le 2017 ona o le tele o fale gaosi oloa i totonu o le itulagi.E le gata i lea, i atunuu o loʻo tulaʻi mai e aofia ai Initia ma Saina, o le faʻateleina o tupe faʻaalu a le malo i le fausiaina o atinaʻe e faʻamoemoeina foi e faʻalauteleina le tuputupu aʻe o le maketi HDPE i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.
O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai se iloiloga atoatoa o taʻavale autu maketi, faʻalavelave, avanoa, luitau ma mataupu autu i le maketi.


Taimi meli: Ian-22-2021